søndag 31. oktober 2010

Hils på Lauritz :)

I dag har jeg laget min aller første figur i nålefilt! Jeg har rydda litt i hobbylageret mitt, og fant to bæreposer med ull fra jeg holdt på med toving for cirka 4-5 år siden på førskolelærerutdanningen. Den gang tovet jeg vått ved hjelp av grønnsåpevann, men jeg hadde også fire filtenåler og ei filtepute liggende.
Er så imponert over nålefilt-figurene til Petrine, og i dag måtte jeg bare prøve jeg også. Og her ser dere resultatet: 
Lauritz!
Lauritz er ikke store karen, bare 5,5 cm., men han har likevel en stor personlighet :) Han fortalte meg allerede da han bare var et hode at han heter Lauritz, og han er veldig nysgjerring på å oppdage verden. Derfor tror jeg at jeg skal plassere han i frontruta på bilen min slik at han kan følge med overalt hvor vi ferdes :)

6 kommentarer:

 1. Å gud, har du laget den?? Den var jo kjempe søt!!! Jeg skjønner ikke hvordan det går ann! Så mange fine detaljer også! kjempe gossin var han. Skjønner at han får bli med over alt!

  SvarSlett
 2. Du verden kor herlig han er !!!! Du er reine proffen !!! Er det ikkje artig at desse ulldottane kan "snakke" allereie etter berre nokre få nålestikk ?

  Gleder meg til å sjå fleire frå deg ! Artig at han får vere med i bilen :)

  Eg har kosa meg med lyset og sjokoladen idag :)

  klem frå Petrine

  SvarSlett
 3. Ja sant han er gossin? :D Jeg tenkte før jeg kom så langt at jeg skulle la dere være med å bestemme navn, men jeg kunne jo ikke det. Han heter jo Lauritz! Trodde aldri i verden at jeg skulle klare å skape en sånn liten personlighet...

  Tusen takk for skryt Petrine, det er stort å høre fra deg! Nå sitter jeg her og får ikke gjort noen ting, for jeg burde rydda og støvsugd men har bare lyst til å filte mer. Dilemma, hehe.

  SvarSlett
 4. Fabelaktig fin. Det aller første jeg filtet var en bamse også - snodige greier. Det skal bli spennende å få se hva mere som bor inni ulldottene dine. :)

  SvarSlett
 5. Kjempesøt. Så koslig med en slik liten venn som får være med deg på tur.

  SvarSlett