mandag 25. oktober 2010

Ammeinnlegg fra "Myk Start" + vært i garnbutikken i dag ;)

Nå er det jo faktisk en uke eller to siden jeg strikket de to parene med ammeinnlegg fra boka Myk Start. Men de så jo ikke akkurat ut som ammeinnlegg med en gang da, hehe. Derfor har jeg ikke villet legge de ut før nå. Nå har jeg vaska, lanolinbehandlet og formet de, så NÅ ser de ut som ammeinnlegg ;) Her står de til tørk på noen små boller jeg har.
Så har jeg vært en tur i garnbutikken "min" i dag. Har ikke egnet garn i garnlagret mitt til de neste to prosjektene mine, så da måtte jeg ut og handle litt... Så nå har jeg to hvite nøster med Lanett Superwash (til høyre) slik at jeg kan strikke lue-votter-sko til Andrine sin ventede lillegutt, også har jeg tre nøster Smart Superwash (til venstre) for å strikke ribbestrikkbukse til størstejenta til Henriette. Håper hun liker fargene jeg har valgt ut da ;)
Og jommen så måtte jeg kjøpe meg strømpepinner i str. 4 også da gitt! Huff og huff... ;p

Også ble det et par nøster til Petrines pakke også, men de skal være en overraskelse så jeg legger ikke ut bilde av de før hun har fått de ;)

3 kommentarer:

  1. Se der ja, visste det måtte finnes oppskrift på hjemmestrikkede ammeinnlegg en plass! Så kjekke. Hvordan/hvorfor lanolinbehandler man? Jeg kjøpte kun inn et par da jeg amma, og da blei det mye stressvask om kveldene.

    SvarSlett
  2. Jeg lanolinbehandler de sånn at det ikke skal lekke gjennom de og gjøre BH og genser våt ;) Kommer nok til å lage meg små kluter i bomull/frotté å ha inni for å absorbere, også funker ull-innleggene som sperrelag (som med ullbukser utapå tøybleier) og for varme :)

    SvarSlett
  3. fargene er godkjent :) skal blir gøtt med et par ullbukser til, tror faktisk fargene passer til dem fleste kjolene ho har... (ja kjoler skal ho absolutt bruke midt på vinteren og...)

    SvarSlett