tirsdag 26. oktober 2010

Ribbebukse og Nøstebarn-bok...

Altså... Det er ikke så lett å ikke kjøpe denne boka når man sitter og strikker og gjerne skulle hatt noen av disse oppskriftene... Så i går klikket jeg meg inn på www.capris.no og bestilte den jeg :) Nå satser jeg på at den kommer i løpet av noen dager, og gleder meg masse!

Og i går kveld ble jeg ferdig med ribbestrikkbukse til lillesnuppa mi:
Oppskriften er fra Drops, du finner den ved å klikke på bildet. Garnet jeg har brukt er fra Marks&Kitten som jeg har fått fra en strikkevenninne en gang :) Strikket i str. 3-6 mnd, slik at snuppa kan vokse i den i vinter. Som dere ser så er den brettet opp slik at hun kan begynne å bruke den fra starten ;) 
(I dag er det forresten 18 dager til termin!)

4 kommentarer:

 1. Så fin buksen var! Veldig lurt å strikke den i ribbestrikk :D Regner med at dere er bra spente på tiden som kommer, ønsker dere all verdens lykke til! Håper lillefrøkenen deres blir fornøyd med alt du har strikket til henne :)

  SvarSlett
 2. Kjempe fin bukse, ser ut til å være omtrent sånn jeg strikker på i str. 6 år. Du er jammen meg produktiv om dagen altså.

  SvarSlett
 3. Ja nå gleder vi oss masse :)) Blir produktiv når det er mye smått som skal strikkes vettu Monica ;) Tar litt lengre tid å strikke til 6-åringer enn til ferskingene :) Også har jeg jo plenty av tid til å strikke nå da... :)

  SvarSlett
 4. Du burde glede deg til du får boka, for der er det sååå mye fint! Buksen så fin ut da! Greit å ha noe å vokse i;) Ammeinnleggene var jo kjekke da;) Moro å lage det selv sikkert;)

  SvarSlett