onsdag 20. oktober 2010

Give-Away, bok og håndlagede knapper :D

Ja aller først vil jeg som snarest minne om min Give-Away som skal trekkes nå på fredag (hvis vi har nett da, vært litt ustabilt i det siste dessverre...). Gå hit og legg igjen en kommentar så er du også med i trekningen av en mysig høstpakke :)
****
Også har jeg fått bok i posten i dag :D Av en eller annen merkelig grunn så virket ikke avbestillingsknappen da denne ble hovedbok i hobbyklubben, så da fikk jeg heller kjøpe den da... ;) Noen flere som opplevde dette tro? Har hørt noen rykter rundtforbi, hehe.
Jeg satte meg pronto ned i go'stolen og tittet igjennom boka med en gang jeg kom inn, og jeg vet allerede at det kommer til å bli mange flotte plagg på både meg selv og bekjente takket være denne :)
****
Nå har jeg endelig fått kjøpt meg cernit også :) Jeg har lenge hatt planer om å lage knapper av cernit, og her ser du resultatet av første forsøk på knappelaging:
Det er jo kjempegøy! Jeg har aldri brukt cernit før, men det er jo et utrolig takknemlig materiale å jobbe med! :D Planen min er å etterhvert prøve å selge knapper, men jeg må nok prøve og teste noen ganger til først. Føler at disse kanskje ble litt tykke, men det er ikke sikkert det har noe å si for brukervennligheten da ;) Jeg har tenkt til å strikke en hvit jakke til lillesnuppa og bruke noen av disse knappene på. Og kanskje blir det noen knapper i Give-Away-pakka også? ;)

7 kommentarer:

 1. Så stilige knapper. Artig med annet enn strikk også.
  Hmmm, min avbestillingsknapp virka den, nå angrer jeg litt ;)

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar;)
  Har du fått boken allerede du?? Jeg bruker å få den månedsvis etter jeg bestilt den jeg, ofte så sent at jeg glemmer at jeg har bestilt dem! Var det mye fint ja? jeg gleder meg! ¨
  Knappene så fine ut forresten. Nesten så de så ut som godis;)

  SvarSlett
 3. Så flotte knapper :) Jeg har holdt på med cernit for lenge lenge siden, fint materiale å jobbe med. Koker du eller steker du cerniten?

  SvarSlett
 4. Cernit er veldig enkelt og godt å jobbe med ja! Jeg stekte den iallfall, visste ikke at man kunne koke den, blir resultatet likt?

  SvarSlett
 5. Ja Silje, jeg har i grunn alltid vært heldig med bøkene jeg har ventet fra Hobbyklubben jeg. Har jo hørt mange som er misfornøyd med leveringen derfra, men jeg klager ikke ;) Det er bare å glede seg :)

  Og takk for skryt av knappene alle sammen :D Jeg stekte de på 130 grader i 30 minutter jeg Else-Marie. Har du kokt de noen gang? Hvordan blir resultatet da kontra å steke?? Interessant... :)

  SvarSlett
 6. Så lekre knapper!! =)

  Fimo Clay er vel det samme? Veldig artig å jobbe med!! =)

  SvarSlett
 7. Jeg har opplevd at resultatet ble akkurat likedan ved å koke som å steke :)Men jeg husker ikke nå hvor lenge jeg kokte de. Tror jeg fant fremgangsmåten i en hobbybok i fordums dager.

  SvarSlett