søndag 30. oktober 2011

Kvisthjerte

For et par uker siden var jeg ute og rusla en tur med lillesnuppa i manduca på ryggen. Brått la jeg merke til at et tre i veikanten hadde nye tynne greiner som så myke ut. Jeg måtte kjenne etter. Joda, de var myke! Jeg trodde alle løvtrær var tørre på denne tia av året jeg. Men ikke dette (spør meg ikke hva slag det er, hehe). Vel, jeg plukka med meg en del kvister, forma de til hjerte ved å bøye og knyte med hyssing og la til tørk under vedovnen. I kveld gjorde jeg det ferdig med tynn ståltråd i stedet for hyssing, en kunstig blomst og lilla silkebånd.


Tanken var at dette hjertet skulle dekorere inngangspartiet, kanskje henge på ytterdøra. Men så titta jeg etter og "oppdaget" (jeg visste jo at den hang der, hehe) det sorte løvehodet med ring til å banke på med hengende på døra. Siden vi ikke har ringeklokke så må nesten den bli hengende. Derfor fant jeg et annet sted for hjertet å henge: på soveromsdøra vår! :D Det ble kjempefint, om jeg får si det selv ;) Vad tycks? Lurer på om jeg skal male på noen ord på døra også, men vet ikke helt hvilke *grubler*


Ellers holder jeg på med strikking for tia også altså :) Nå går det i votter og sokker til lillesnuppa og venninna hennes. Bilder kommer når alle er ferdige :) 

2 kommentarer:

  1. Så fint vennen:) skrive litt er bra vi liker det he he . Gleder meg til og se det som blir strikket

    SvarSlett
  2. Tusen takk Camilla :) Ja, skrift liker vi ;) Bare en vott igjen, pluss feste tråder og sy på dekor. Et par dager så kommer det bilder :) Kom gjerne med tips til hva som kan stå på døra. Ikke noe lange greier.

    SvarSlett