onsdag 18. august 2010

Tøfler til lillemor og bok med dukkeoppskrifter :)

Nå har jeg strikket tøfler til lillemor i magen jeg :) Har strikka de tidligere i turkis til min kusines sønn Daniel. Syns de er så vakre at jeg ville lage de til mitt eget lille gul <3>

Og her er boken jeg nevnte som jeg har fått fra Hobbyklubben :) Det er så utrolig mange vakre dukkeklær der! Skulle ønske man kunne få en bok med de samme oppskriftene men til barn jeg... Er flere av kjolene og dressene jeg gjerne skulle strikket til lille vakre. Men oppskriftene er til dukker ca. 46cm. lange, og jeg er ingen kløpper i å regne oppskrifter større, så det får bli til lille sine dukker i stedet etterhvert :)
Forresten, i morgen torsdag 19. august er det utendørs strikkecafé i Jernbanegata i Sarpsborg i regi av Sarpsborg Garn & Broderi (i gata utafor butikken). Er du i nærheten så ta med strikketøy eller broderi og kom da vel! Det er langåpent i byen helt til kl. 2100, og masse tilbud og greier. Første dag av Sarpsborgmarken som varer ut helga ;)

3 kommentarer:

 1. Så hyggelig med utendørs strikkekafé. Det finnes en egen dukketøybok som også har oppskrifter til barn - matchende tøy til dukke og barnet altså:)

  SvarSlett
 2. ja, den boka har jeg også, den er og fra hobbyklubben! kjempefine oppskrifter, og både strikk, hekling og søm...

  og så du da, heldiggrisen, som vant hos mono! (har du sett det?) det hjalp visst å håpehåpehåpe! :)

  SvarSlett
 3. Åh, måtte løpe inn på Mono sin blogg og se jeg nå :D Hurraaaaa!!!! :)))

  Kanskje jeg kunne låne den boken av deg en gang JC? Hvis ikke jeg bestiller meg den selv etterhvert da ;) Hva heter den?

  Her regner det i dag forresten. Håper de har partytelt til strikkecaféen... ;)

  SvarSlett