onsdag 25. august 2010

MÅTTE bare ha det garnet her....

Jeg har jo egentlig pålagt meg selv garnshoppingforbud. Men da jeg var på strikke café forrige torsdag så MÅTTE jeg bare kjøpe noen nøster av dette garnet...

Garnet heter ONline trend collection Linie 230 crystal, og er en blanding av polyamid (75%) og polyester (25%). Og jeg som aldri skulle ha syntetgarn! Men det er jo så vanvittig deilig og mykt! Det har også noen små plater med strass som er festet hist og her på garnet. Jeg aner ikke hva jeg skal lage av det ennå, men jeg tror det må bli et slags pynteskjerf eller noe. Blir nesten som et koseskjerf, hehe. Følg med, plutselig dukker det opp noe spennende av dette deilige garnet :)

3 kommentarer:

 1. Hei
  Jeg har sett dette garnet i et sjal sammen med et annet garn. Det var laget stirper av hvet av garntypene. Det var bare nydelig.

  Hvor har du kjøpt dette? Jeg leter etter et sted å kjøpe dette da vår lokale garnselger ikke har det lenger.

  SvarSlett
 2. Det er kjøpt hos Sarpsborg Garn og Broderi, men jeg tror ikke de har noe igjen. Det lå i en tilbudskurv, og jeg tok de siste.
  Kan tenke meg at sjalet var kjempenydelig :))

  SvarSlett
 3. Stemmer det. Det er der jeg også har vært. Har kikka litt rundt ellers også, men ikke funnet det. Men har ikke. vært på Greåker. Kanskje ho har det

  SvarSlett