tirsdag 10. august 2010

Restegarn fra svigerforeldra mine :D

Nå har svigermor og svigerfar rydda på loftet sitt, og resultatet er MASSE restegarn til meg! :D De som ligger foran til høyre er bomullsgarn som jeg ser er av samme type. Ellers er det tre-fire garntyper som jeg ser er flere nøster av samme, pluss en hel masse enkeltnøster som jeg ikke aner hva er, hehe. Men det spiller ingen rolle. Jeg kjenner at det meste er ull. Klarer ikke kjenne om det er superwash eller ikke, men da får jeg bare vaske på ullvask. Skader jo ikke å vaske superwash på ullvask heller liksom ;) Ser for meg at det kan bli mange fine små votter, sokker og luer av det her :D For ikke å snakke om dukkeklær etterhvert! Jeg venter på bok fra hobbyklubben nå med masse oppskrifter på dukkeklær :) Men hvor skal jeg gjøre av alt garnet da tro?... Må nok på Europris og kjøpe noen egnede bokser tror jeg. Også er det bare å sette i gang å strikke!

6 kommentarer:

 1. Å å det er så herlig å sjå garn i alle farger ! Her har du å kose deg med ei stund !

  Ha ei riktig god reste-garn-strikketid :)

  SvarSlett
 2. Det er jo så gøy å få slike gaver:) Blir sikkert noe fint ut av det:)

  SvarSlett
 3. ja nå har du jo garn til mange flotte prosjekter. Jeg bruker også store esker til noe av garnet, men har i den senere tid kjøpt 2 av disse http://www.flickr.com/photos/livm/3807515694/ på Ikea. Passer akkurat til å settes under sybordet.

  SvarSlett
 4. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  SvarSlett
 5. Duverden - der har du mye flott! =)

  Du bør ta en titt i bloggen min - trekningen er foretatt! ;)

  SvarSlett
 6. ooh, det er en god gave det! :)

  SvarSlett