lørdag 18. april 2009

Å nei...


Jeg har liksom ikke helt skjønt noe av hvordan denne strikkelefsa skal kunne bli en tøffel jeg. Men nå tror jeg at jeg har skjønt det, og hvis det er rett så må jeg ha gjort en stor feil i begynnelsen av arbeidet! Det hullet skulle jo vært på andre siden skulle det ikke? Kronglete oppskrift :( Tror nemlig at jeg har felt altfor brått også... Må forhøre meg på strikkeforum altså. Kanskje noen kan forklare meg litt.

5 kommentarer:

 1. Hei! Om du har felt for brått klarer jeg ikke så fra bildet, men du kan jo sjekke målene i mønsteret. Jeg felte kun på begynnelsen av hver omgang, ikke i begge ender. Når det gjelder knapphullet tror jeg du har gjort det riktig. Knappen festes i "remsa" du har strikke, innafor knapphullet (hvis du forstår...?) Sy sammen bak og oppå foten, så kanskje du ser hvordan det skal bli =) Hadde jeg hatt tøflene mine her kunne jeg tatt litt detaljbilder, men de er på hytta.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at du tar deg bryet Linn :) Da er det slik som jeg trodde med den knappen, hvis jeg forstår deg rett. Men skulle ikke det hullet vært på samme side som den remsa da? Nå er de jo på hver sin side... Syns det ser så rart ut...

  SvarSlett
 3. Hmm.. Jo, du har vel rett i det!

  SvarSlett
 4. Æsj... Jeg syr igjen knapphullet jeg, og syr knappen fast som en pynteknapp i stedet. Gidder ikke ta opp hele tøffelen nå! Kommer jo ikke til å syns likevel, siden den skal toves. Blir min egen lille variant da ;)

  SvarSlett
 5. Det går sikkert bra! Jeg hadde ikke behov for å åpne og lukke knappene på mine..

  Det ligger en award til deg i bloggen min! =)

  SvarSlett