onsdag 29. september 2010

Broderi igjen

Nå har jeg endelig fått brodert ferdig Ole Brum-bildet til lillesnuppa som jeg startet med i sommer :) Den kjolen jeg strikker er ganske ensformig og litt kjedelig å strikke egentlig, så jeg fant ut at jeg skulle variere med litt brodering innimellom. Her ser dere bildet :)
Har ett av Tussi som jeg skal brodere etterhvert også, men først skal jeg prøve å få ferdig løperen til mamma... Den kjøpte hun så jeg skulle brodere i fjor vår, og jeg er ENNÅ ikke ferdig! Skamme seg... Så enn så lenge er det ikke flere strikkeprosjekter enn kjolen jeg holder på med da. Det går stadig framover med den også :) 
Når jeg er ferdig med kjolen eller med mammas duk (den som blir ferdig først) så skal jeg jommen prøve meg på amigurumi! Jeg er bortimot blank når det gjelder hekling, men jeg har klart å lage en lue tidligere da. Nå har jeg lyst til å lage slike artige bamser og figurer, og fant en super blogg med inspirasjon og oppskrifter! Ta en titt på http://amigurumi.blogg.no/ og bli inspirert du også :D

Også må jeg selvsagt få minne om Give-Awayen min da ;) Har begynt å legge planer for gaven nå, og du kan bare glede deg dersom det er du som blir den heldige vinneren ;)

9 kommentarer:

 1. Åhh, så nydelig det var! Så utrolig flink du er, strikketussa. Så kosli å ha de på veggen:)

  SvarSlett
 2. Det ble et flott bilde til barnerommet:)

  SvarSlett
 3. I love amigurumi :) det klarer du fint :)

  er det korssting du broderer med eller?

  SvarSlett
 4. Tusen takk jenter :) Syns Ole Brum er så koselig. Gleder meg til barnerommet blir klart så jeg kan finne en fin plass å henge det :)
  Ja JC, det er korssting jeg broderer med :) Så kjekt at du liker amigurumi, da kan jeg be deg om assistanse hvis det trengs ;)

  SvarSlett
 5. Så flink du er. :)
  Linken til lommetøflene ligger der, den. Trykk på der det står lommetøfler.

  SvarSlett
 6. Å ja, hehe. Jeg får prøve en gang til ;)

  SvarSlett
 7. Kjempe fint bilde. Flinka!!!!!

  SvarSlett
 8. Når du er så flink med håndarbeid tar det ikke lang tid før du er hekleekspert også da!

  Jeg tror det blir en del enkle julefigurer :) Julenisser kan man jo lage i alle fasonger :D

  SvarSlett
 9. Så søtt med Ole brumbilde til babyen;) Det blir fint på barnerommet;)

  SvarSlett