lørdag 18. september 2010

Tante Tias hettedress uten hette

Ja nå er den ferdig! :) Og jeg er SÅ fornøyd med den :D Hadde litt problemer med at oppskriften ikke gikk helt opp når det gjalt ermene, men så droppa jeg å strikke 4 cm. etter vrangborden før jeg startet økingen (økte etter 2 cm.) og da fikk jeg økt siste gang på nest siste pinne. Oppskriften er som nevnt tidligere fra boken "Myk start". Knappene jeg har brukt er fra leveransen jeg bestilte fra Buttongalore i våres, og jeg syns de passet kjempefint :D Jeg har som dere ser ikke strikket hette på hettedressen. Jeg syns det er mer praktisk uten den jeg. Da kan man bruke lue ved behov, også slipper det å bli så klumpete i nakken dersom man ikke behøver noe på hodet. Jeg syns den ser litt smal ut i halsen nå egentlig, men dersom det er tilfelle så får jeg bare droppe å kneppe siste knappen...

Nå har jeg begynt på en vakker liten kjole som lillegull skal ha på seg i sin oldemors (Mor Inger) 80-årslag i januar :) Mer om den kommer etterhvert. Den strikkes i lysegult Mor Aase baby-garn :)

7 kommentarer:

 1. Lekker! og knappene var rett og slett prikken over ien :)

  SvarSlett
 2. Så fin den ble. Tenker du gleder deg stort nå, til lillejenta deres kommer.

  SvarSlett
 3. Dressen din ble ordentlig flott. Fint at du fant ut av oppskriften til slutt. Gleder meg til å se kjolen du skal strikke! Lykke til.

  SvarSlett
 4. Så fin den ble :) Og knappene passet jo perfekt! Vesla kommer til å bli kjempe søt i den =P

  SvarSlett
 5. Her finner du oppskriften på kjolen jeg har strikka :)
  http://www.torafrosethdesign.no/Kjoletillillesoester.html

  SvarSlett
 6. Kom brått på at jeg tror jeg glemte å svare deg! Men jeg syr selvfølgelig gjerne håndkle-cape til lillesnuppa di ;) Bare å si fra hvordan farger du vil ha og ca størrelse, så ordner jeg det vettu!

  SvarSlett