søndag 16. mai 2010

Litt ting og tang til babyen :)


Ja i dag har jeg strikket den første bleiebuksa til lille nurket :) Har allerede startet på nummer to, hehe. Deilig å strikke noe lettvint som også er veldig nyttig! Ble ferdig med første ermet til jakka til Daniel, og da måtte jeg ha noe med litt større pinner og litt mindre konsentrasjon en liten stund før jeg fortsetter... (sorry Lise!). Har jo strikka ei lita lue til minsten også da, som jeg ikke har fått lagt ut ennå. Oppskriften fant jeg i den ene boka jeg fikk av Trine, og garnet jeg brukte er selvsagt babyulla jeg fikk av Trine :)


3 kommentarer:

  1. kjempe koselig bleiebukse;) Og den lua ser jo såå god ut;) Har strikket de nøstebar-vestene jeg, og har planer for å begynne ned bleiebuksene. Men da trenger jeg vel ett litt tykt garn?

    SvarSlett
  2. Garnet er ikke så veldig tykt egentlig... Litt tykkere enn Drops Karisma kanskje. Bruker pinne nr.5. Men jeg kjøpte garnpakke med oppskrift på Nøstebarn jeg da, så jeg bruker Askeladen-garnet derfra. Men om jeg skal strikke flere bukser etterhvert så velger jeg nok noe annet med litt farger på og greier. Det viktigste er at det er ren ull, ikke superwash eller noe. Er jo bare å lanolinisere det når du har strikka. MÅ ikke være lanolinisert garn fra før. Veldig lettvint å strikke da :D

    SvarSlett
  3. Lanolisert? Hva er det for noe da? Jeg har laget to vester, og brukte tynt garn, Arwetta dobbelt faktisk;) De ble ganske små. De er nyfødt-vester tror jeg;)

    SvarSlett