onsdag 7. juli 2010

Treiga er ferdig med enda en bleiebukse :)


Jepp, nå har jeg gjort ferdig enda en dagbukse (lik den jeg viste i forrige innlegg) pluss en nattbukse (som vist her). Begge er laget etter Nøstebarnoppskrift, og det blir kanskje et par til etter hvert.

Men nå har jeg fått litt av strikkeinspirasjonen tilbake igjen! :D (Noen har kanskje oppdaget at den har vært litt fraværende i det siste?...) Min kjære kusine JC har nemlig laget seg hobbyblogg, og da jeg så de flotte arbeidene hennes fikk jeg litt gnist igjen ;) Besøk henne gjerne på www.jchobby.blogspot.com.
Nå er jeg da altså i gang med den lilla ponchoen til meg selv i Nepal. Oppskrift og garn fra Drops og Garnstudio ja (som vanlig, hehe). Det er ikke mye igjen på den, og det er forholdsvis store pinner, så den burde la seg ferdigstille innen rimelig tid nå som jeg har kommet litt på gli igjen ;) Følg med!

3 kommentarer:

 1. Hei igjen ! Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Skal seie du har fått dreisen på bleiebukser :)) Da mine jenter var små, dreide det seg om bleiesnipper av plast om det var lurt å vaske dei i vaskemaskin eller ei. Gyser ved tanken på dei harde og stive plastsnippane rundt tynne dårlige papirbleier. Det må då vere herlig å kunne å heller kunne pakke inn barnestumpen med slike gode heimestrikka bukser som du har laga her. Du er flink !!

  Ha en riktig god kveld vidare !1

  SvarSlett
 2. Hei! Så fine de nattbuksene var! Kathrine hadde tøybleier, mamma var kjempefornøyd med det :) Må være veldig behagelig å ha på seg ja!

  Og takk for link, bare hyggelig å sparke igang ;) Jeg ble inspirert av din blogg til å lage min egen, men da er det jo jammen fint den inspirerte tilbake ;) nå skal jeg se om ikke jeg blir ferdig med neste prosjekt idag!

  SvarSlett
 3. Så flott da :) Kjekt å kunne inspirere hverandre ;) Følger spent med på oppdatering på ditt siste prosjekt :)

  SvarSlett