lørdag 6. februar 2010

Hals til søstern, og nytt prosjekt på gang :)

Her ser du ei jente som syns det er ille kjekkt at søstra er så glad i å strikke, hehe :) Stine er anleggsarbeider og jobber mye ute i tillegg til at hun kjører lastebil. Nå på vinteren gjelder det å holde seg varm. Denne halsen kommer nok til å bli brukt flittig tenker jeg :) Oppskriften er Drops, og du finner den på garnstudio.no ved å klikke på bildet under her :)Så har jeg startet på et nytt prosjekt da. Skulle egentlig begynt på månedens lue, men den må vente littegran... Jeg skal nemlig strikke et babyteppe til sønnen til kusina mi! Hun sa hun måtte få kjøpt seg et ullteppe til å ha over han i bilen, og det kan jeg jo ikke finne meg i. Så da har hun kjøpt garn, og jeg strikker :) Mønsteret her blir litt på sparket, så du får se når jeg er ferdig ;)

3 kommentarer:

  1. Det var en fin hals på en flott jente. Den så god ut. Og så snill du er som strikker teppe. Det blir nok tatt vel i mot

    SvarSlett
  2. Så fin hals!! gleder meg til å se teppet, det garnet der er i allefall veeldig mykt og deilig! :)

    SvarSlett
  3. Hei ! Er det ikkje spesielt kjekt å strikke når du veit at mottakeren blir kjempeglad ?? Det syns i alle fall eg ! Super hals og eg gleder meg til å sjå teppet.

    SvarSlett