mandag 15. februar 2010

En Pixielue til :)

Hehe, nå tenker dere vel at jeg bare skal skryte på meg at jeg har strikket en lue til ;) Men det er ikke den samme som jeg strikket i januar altså! Den er bare veldig lik... Jeg har gått opp en pinnestørrelse til nummer 4, og jeg TROR jeg har gått opp fra str. 1 år til str. 2 år. Men når jeg ser på bildet av lua jeg strikket i januar, så syns jeg det ser ut som jeg har strikket den med akkurat like mange ribber? Hm... Kan hende jeg må strikke enda en men i størrelse 4 år. Men først skal Dagny få prøve denne lua. Den må da passe? Jenta er jo ikke mer enn 7 mnd.! Er veldig spent... Joda, jeg tror at denne er litt større enn den jeg strikket i januar... Blir ikke helt enig med meg selv, hehe.

Nå skal jeg starte på hetteponcho til henne! :) Har kjøpt meg Symphony Woods-pinner i str. 9, så det bør jo gå unna da. Skal strikke meg en egen poncho også med samme garn og pinner. Blir noen dager på hytta nå, så da blir det nok masse strikking tenker jeg ;) Deilig!

1 kommentar:

  1. Hei hei! Det gjør da ikke noe om de ser like ut, da de er så flotte!!! Jeg skal snart begynne med hettelua, for nå er det så kaldt her, -20 men innen jeg er ferdig, er det nok mildvær;)

    SvarSlett