søndag 14. februar 2010

Første februarlua: Ashley


Her er mitt første bidrag til Månedens Lue-alongen på NSF for februar. Det er første gang jeg strikker fletter, men jeg fikk det jo til! Det var ikke vanskelig i det heletatt :)) Lua er strikka i Sandnes mini palett superwash som jeg fikk av Linn i Pay it Farward før jul. Jeg hadde egentlig tenkt at det skulle bli sokker av det, men så ble det denne lua i stedet da :) Brukte ca 25-30g! Siden det var 100g i nøstet så tenker jeg at jeg skal bruke resten på å strikke meg skjerf eller pulsvanter. Har ikke bestemt meg helt hva det blir enda... Hva syns du?

Nå har jeg startet på en Pixielue til (januarlue), for den jeg strikket til niese Dagny ble litt for liten. Siden jeg strikka votter som passer fint så vil jeg strikke en ny lue i samme farge som passer, slik at hun har settet likevel :)

3 kommentarer:

  1. Kjempeflott lue, både fargene og mønsteret! Je foreslår pulsvarmere av resten av garnet, for da kan du ha på lua og de samtidig. Skjerf og lue på samtidig blir "litt mye" trur je... Men valget er ditt og fint blir det nok uansett! :) Gratulerer med første flettestrikk!

    SvarSlett
  2. Jeg foreslår også pulsvarmere, kanskje slike som Gyldenkron er en reser på, Cafe au Lait heter de. Lekkert med selvstripende garn til den Ashleylua og så flott resultat det ble.

    SvarSlett
  3. Takk for tipset Charente! Da skal jeg sjekke ut Gyldenkrons Cafe au Lait pulsvarmere :) Er enig i at det kan bli litt mye med både lue og skjerf ja... :)

    SvarSlett