søndag 15. november 2009

Kjøpt garn på Hadeland

Jeg har vært på Hadeland glassverk i dag jeg :) Har operert i høyrehånda (nå på torsdag) så jeg kunne ikke bære så mye. Så shoppingen ble litt begrenset i forhold til hvordan det kunne blitt da... Men jeg kjøpte meg et nyyydelig lilla garn og knapper! Garnet er fra Mirasol, og er i 60% Merino, 20% alpakka og 20% silke, og jeg tenkte å lage meg pulsvarmere av det. Håper det ikke er for tykkt garn da... For pinnenr 6. Må prøve å finne en oppskrift som kan passe... Har du forslag? Her er i alle fall bilde av det vakre og deilige garnet som jeg bare MÅTTE ha! Og knappene og fingerbølene da :)


5 kommentarer:

 1. Hei!
  Hadde de så fint garn på glassverket altså!? Jeg bor 30 min unna og burde nok ta meg en tur skjønner jeg! Så fin vinterbloggen din har blitt!

  SvarSlett
 2. Ja da bør du ta deg en tur ja! Var i Lys og tinnhuset (eller hva det heter), ved siden av julehuset. Var masse fine knapper der også :)

  SvarSlett
 3. Å ja, det er et fint garn, flott farge du valgte!

  SvarSlett
 4. Nydelig garn - jeg liker Sulka veldig godt! *Mmmmm*

  Her er noen resultater på et kjapt søk på pulsvarmere i Eskimo på garnstudio.com - kanskje du finner noe interessant? =)
  http://www.garnstudio.com/lang/no/search.php

  Kjolen du skal strikke deg er knallfin!! Håper du blir strikkefin igjen fort!! =)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for tips Mono :) Der fant jeg en oppskrift som jeg skal prøve ut ja :) Bare jeg blir ferdig med siste julegaven nå, så blir det nok pulsvarmere først tenker jeg, før jeg starter på kjolen. Er i allefall strikkefin igjen ;)

  SvarSlett