mandag 12. oktober 2009

Strikker jo bare feil...

Ja, det er den følelsen jeg sitter med nå... På den ene julegaven jeg holder på med har jeg strikket feil tre ganger, og nå gidder jeg ikke å rekke opp mer! Det får heller bli en Strikketussavariant, for feilen ligger i mønsteret og ikke i fasongen. Så måtte jeg rekke opp hele lua til bestemor i går (cirka 8 cm) fordi jeg mente at jeg hadde lest at jeg skulle øke på hver 4. cm, også var det hver 4. runde... Argh! Jeg kan ikke fatte at det går an?? Jeg leser jo oppskriften både en og to og ti ganger! *sukk* Så det verste jeg vet for øyeblikket er å rekke opp prosjekter.... Tager forresten dette innlegget med "Strikketussa gjør ting hun ikke kan". For jeg kan tydeligvis ikke lese oppskrifter....

4 kommentarer:

 1. *trøste* Det er så kjedelig å strikke feil. Men du kan lese oppskrifter, du har bare blingsa litt ;)

  SvarSlett
 2. Hei igjen! Ja, enkelte dager skal ingen ting gå slik vi vil. Når eg tenker meg om, trur eg ikkje eg har klar å strikke noko som ikkje har en feil som eg har måtta fjuska til. Eg er verdensmester til å rekke opp. Trur sanneleg det må vere varemerke mitt :)) haha.

  lukke til vidare med gavene !!

  SvarSlett
 3. Nå har jeg vært inne på bloggen din og lest og sett mange ganger, men har ikke fått kommentert fordi jeg ikke har hatt noen google-, wordpress etc. -konto. Så nå måtte jeg rett og slett lage meg en googlekonto, bare for å skrive en liten kommentar. DU ER SÅ FLINK!!! Bøyer meg i støvet! :)
  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 4. hehe.. ja, velkommen i klubben. Hos meg går det mange prosjekter mellom hvert feilfrie :-))
  Fra spøk til alvor; det er kiipt når det går i ball, men fatt mot og kast deg over det igjen... øvelse gjør mester, sies det ;-)
  Masse nydelig her på bloggen forresten.
  Ha ei fin uke :-))

  SvarSlett