torsdag 9. juli 2009

Fra UFO til ny Strikketussadesign, gjett og vinn :))

Høsten 2000 startet jeg å strikke en genser til meg selv, mitt første store strikkeprosjekt :) Jeg var helt hekta! Jeg strikket på skolebussen, i friminuttene og hvert ledige sekund (ikke ulikt sånn jeg er nå, bortsett fra at jeg ikke kjører skolebuss lengre, og heller ikke har friminutt...) Men genseren skulle strikkes med raglandsfelling, og det var ikke lett å skjønne seg på. Jeg vet forresten ikke til dags dato hvordan man strikker det. Uansett, jeg strikket bolen og det ene ermet, og der stoppet det.

Slik har den ligget i en pose i åtte år, og nå har jeg funnet ut at jeg aldri kommer til å strikke ferdig den genseren. Derfor:I går rakk jeg opp hele ermet, og fikk to fine nøster med Dalegarn :) Da jeg skulle til å rekke opp bolen fant jeg plutselig ut at jeg kan lage noe annet med utgangspunkt i denne! Nå er jeg i gang, og har planen klar. Hva tror du at det blir? ;) Svaret kommer når jeg er ferdig, og da vil jeg trekke ut en av dere som svarer rett som vil få en liten gave i posten. Så nå er det bare å gjette i vei! :))

Minner også om Pay it forward :)

9 kommentarer:

 1. Jeg tror at det blir enten en uglegenser eller en vest! =)

  God sommer!

  SvarSlett
 2. Ein vest eller ein tunika :)

  SvarSlett
 3. og jeg går en heeeelt annen vei, og tipper at du lager en kul veske!! sånn som man får plass til både svigermor og lommelerka oppi:-) å så tenker jeg at du kommer til å lage noe tøft som skal filtes på på utsiden.

  SvarSlett
 4. Jeg også tenkte på veske.

  SvarSlett
 5. Jeg tipper også vest eller veske.

  SvarSlett
 6. Skal si dere kommer med gode idèer :) Om ikke lenge er jeg ferdig, men det er foreløpig ingen som har gjettet rett... ;)

  SvarSlett
 7. Kan jeg komme med flere forslag? i såfall så tror jeg kanskje at det kan bli en pute for å ha i sofaen, senga, bilen eller god stolen:-)

  SvarSlett
 8. Det er bare å komme med flere foslag ja :) Og det er baer å fortsette å gjette ;) Fortsatt ikke noen som har gjettet rett... Og jeg er ferdig! Kan jo si at det er ei som har vært inne på kategorien, litt... ;) Førstemann til å gjette riktig vinner, så det er bare å gjette på nytt :)

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett