mandag 22. juni 2009

Pakke i posten :)

Her for noen uker siden tok jeg telefonen etter at et fremmed nummer hadde ringt meg om og om igjen i dagevis, flere ganger om dagen. Jeg var sikker på at det var en telefonselger eller en som ville ha penger av meg til et veldedig formål, og var nok litt kvass da jeg tok telefonen må jeg innrømme... Det gikk fort over da jeg hørte at han ikke ville selge meg noe, men gjerne gi meg en gave! (Joda, jeg tenkte nok "jaha" da jeg først hørte det). Gutten ringte for Hobbyklubben som ville gi meg en gave av verdi 700kr hvis jeg ville binde meg til klubben i et nytt år. De hadde observert av kjøpene mine at jeg er opptatt av strikking og ville sende meg "..en strikkepakke med litt garn og pinner og sånn, og en bok da vettu". Jo takk svarte jeg, og i dag lå pakken i postkassa :))


Det var 100g Mirasol 100% alpakka, en pose med perler, oppskrift på sokker med perler, Symphony Woods strømpepinner str. 2,5 (15cm) og boken "Varmekilder - mønsterstrikkede småplagg". Så nå må jeg bare se til å strikke ferdig strømpene jeg har begynt på, og fortsette å strikke sokker slik at jeg lærer meg det etter hvert. Husker farmor strikket ullsokker på en kveld hvis vi var blitt våte i beina da vi var på besøk da vi var små :) Jeg bør jo få til det jeg også etter hvert? Syns bare det er så knotete med alle disse pinnene som det skal holdes styr på... Men med litt trening så går det vel bedre kanskje :)

3 kommentarer:

 1. Lekker pakke, da! =)

  Om du synes det er knotete med pinner på kryss og tvers bør du prøve deg på rundpinne! Sjekk ut videoer på YouTube om Magic Loop - det var ikke mer vrient enn at jeg fikk det til, så da er det håp for alle! *ler*

  SvarSlett
 2. Så herlig med pakke! Ser boka ut til å vere bra eller?

  SvarSlett
 3. Mono: Tusen takk for tips om Magic Loop, det skal jeg sjekke ut sporenstreks! :D
  Ingeborg: Boka virker kjempefin :) Masse forskjellige tradisjonelle mønster, og greie oppskriftsforklaringer ser det ut til. Forklaring på flere forskjellige hælfellinger og tåfellinger, og rett og slett ett avsnitt som heter "Hvordan strikke en sokk" :) Så jeg tror jeg kan få mye glede av denne, i alle fall når jeg finner ut av dette med Magic Loop ;)

  SvarSlett