torsdag 8. september 2011

Hobbykonditor - nytt bloggnavn??

Jeg her fått en ny lidenskap: cup-cakes og kakedekorering! Jeg strikker fortsatt, men kunne tenke meg å blogge litt om kakeprosjektene mine også. Men da syns jeg at jeg bør ha ett annet navn på bloggen kanskje? For jeg vil ha de samlet. Eller bør jeg ha en annen blogg til kakene? Hva syns dere? Synspunkter og navneforslag taes imot med takk. Kanskje blir det til og med en liten premie til den idéen jeg liker best? ;) Her kommer en liten smakebit (hehe, det skulle du ønske vel? ;) ) på en av mine første cup-cakes. Det er Vanilla CupCake fra Magnolia Bakery altså dere! Oppskriften og inspirasjonen får jeg fra denne deilige boka: Cupcakes - lag dem selv av Ingrid Hancock Bjerknes.

4 kommentarer:

 1. Hm.. forslag til nytt navn må jeg tenke litt på tror jeg. Når det gjelder om du skal lage en ny blogg til bakinga, så tenker jeg at det kommer litt ann på hvor mye du tror du har å blogge om. Det er noe med at begge bloggene skal holdes liv i. Det er ikke noe problem og du har mye på hjertet, men kanskje er det like greit å samle begge hobbyene i en blogg? Jeg har to blogger, men de har litt forskjellig fokus. Jeg har en strikkeblogg (med litt annen hobby innimellom) og så er den andre bloggen litt mer hverdagsblogg med endel av bildene jeg tar, gode tekster jeg kommer over, og ting jeg har lyst å dele. Vet ikke om det var så mange gode råd her egentlig, men det var ihvertfall noen tanker :)

  SvarSlett
 2. Strikketussa er jo et fint navn uansett, du kan bare endre på bloggbeskrivelsen. Eller... Hobbytussa..? Uhm, jeg vet ikke, jeg skulle egentlig bare si at cupcake'n så veldig god ut! Klem, Hanne i Alta

  SvarSlett
 3. Takk for tanker Beate:) Det er nettopp det med hvor mye jeg har å dele som gjør at jeg tror jeg vil ha alt sammen her.

  Hm... Bare Tussa kanskje Hanne??? Eller rett og slett Strikketussa som har begynt å bake, hehe. BTW Hanne, jeg tror jeg har begynt på brev til deg ca. 5 ganger, uten å ha kommet mer enn to setninger hver gang. Hehe. Ikke lett å sette seg og skrive brev for tiden! Men det kommer altså, tenker stadig på deg :) Håper alt er bra i Alta :) Klem

  SvarSlett
 4. Alt bra her, stadig litt på etterskudd selv med både det ene og det andre (f.eks. kommentering på blogger, hehe, men jeg følger deg via bloglovin nå, så jeg titter jo innom... ;)).
  Håper dere koser dere alle tre (og lille L er ikke så liten lengre ser jeg!)
  Klem, Hanne

  SvarSlett