søndag 24. januar 2010

Sandneskjolen og januarlue nr.2

Her er resultatet av kjolen fra Sandnesgarn :) Er ikke helt fornøyd, men den er grei nok... Tror jeg egentlig strikket den i en størrelse for stor, men den passer fint over brystet da. Ble ille vid nedenfor, og det syns jeg er litt dumt... Men jeg er ikke av de som gidder å rekke opp et helt arbeid fordi det ble litt feil, så jeg bruker den som den er likevel jeg, hehe. Er på vei ned i vekt, så hvis det etterhvert ser veldig dumt ut så må jeg kanskje vurdere å gi den bort... Men da får jeg heller strikke en ny. Gikk jo veldig raskt egentlig!

Også har jeg strikket den andre januarlua i helga: Pixielua. Strikka den med dobbel tråd babyull fra garnlageret mitt, og i størrelse 1 år. Men jeg tror faktisk at den passer min niese på 6 mnd. nå, og om den gjør så skal hun få den. Var litt garn igjen også, så jeg driver og strikker votter til henne (uten tommel) i samme garnet. Jeg har lyst til å brodere på et eller annet i rosa på både lue og votter, men det får komme senere (i løpet av uka?).3 kommentarer:

 1. Jeg synes kjolen ble kjempe fin jeg da! og den barnelua var jo bare skjønn da. Tror det gjør seg med litt broderi hvis de blir i samme farge som luen;)

  SvarSlett
 2. Den lua var kjemeflott. Vet du om det finnes en norsk oppskrift på den noen plass?
  Den Sannestunikaen er knallfin.... men ser i bloggene at den er stor i størrelsen. Din ser veldig bra ut på deg da ;-) Syntes du kledde den godt, selv om den er litt vid over magen.

  SvarSlett
 3. Ja, det skal ligge link til en blogg med norsk oppskrift på den på Månedens lue på NSF. Er den jeg har brukt. Skal linke den i løpet av dagen jeg også tenker jeg, men vil først pønske ut en forklaring så flere kan slippe å stå fast slik som jeg gjorde, hehe.

  SvarSlett