søndag 14. mars 2010

Gyngestol til små rumper


Her er en liten gyngestol som jeg kjøpte på loppis i fjor høst for 30 kr :) Jeg syns ikke den var så fin i fargene, men nå har jeg endelig fått malt den :)Mattet den med salmiakkvask først før jeg nå har malt to strøk med egghvit maling i samme glansgrad som dørlistene her i huset (husker ikke helt, var det 40?). Så har jeg brukt klarlakk og fått på ett glansbilde av en vakker engel på ryggstøtten. Det eneste som mangler er en sittepute som jeg har tenkt til å lage til den. Vet bare ikke helt om jeg skal sy den eller strikke den... Men det haster ikke så veldig. Den blir nok ikke innviet før på sensommeren av min niese som da kanskje er blitt stor nok :) Men foreløpig er jeg veldig fornøyd med resultatet :D

fredag 12. mars 2010

Nydelig jakke- og buksesett på pinnene :)


Den lille trøya jeg har strikket er nå nesten ferdig. Bare å montere igjen... Det rekker jeg ikke gjøre i dag, så bilde får komme over helga ;) Men i kveld skal jeg starte å dette nydelige settet fra Drops (klikk på bildet og finn oppskriften hos garnstudio):

Det er tidligere omtalte Daniel som skal ha dette settet, og han kommer til å bli så vakker!!! :D

onsdag 10. mars 2010

Gave OG pakke :)))

I dag kom pakken jeg bestilte forrige uke med garn, oppskrift og ullkur fra Nøstebarn :) Når jeg blir ferdig med trøyen jeg strikker, og en av månedens luer for mars, så skal jeg nok prøve meg på en ullbukse ja :) Blir gøy!
*****************
Også har jeg hatt besøk av min vakre venninne Trine i dag. Hun hadde med seg en så utrolig herlig kurv til meg! Den var fylt med Mor Aase Babygarn, strikkepinner, snop, Dots, toddy, kakao og bøkene "Babyglede" og "Myk start". Har allerede bladd litt i de, og vet at det blir mye strikking og sying utfra disse bøkene de neste 7-8 månedene ;) Tuuuuusen takk Trine!!

søndag 7. mars 2010

Endelig! Ponchoer til snuppa :)

Her er resultatet av siste ukers strikking :) Jeg strikket først en poncho, men den ble for stor... Var redd for at den skulle bli for liten vettu, siden Pixielua ble for liten. Men jeg glemte at jeg hadde lært av den feilen da, for nå hadde jeg jo strikket strikkeprøve først, og justert pinnestørrelsen. Da var det ikke nødvendig å strikke en størrelse større... Så da ble det en poncho for stor, også strikket jeg en poncho i passe størrelse etterpå, hehe. Strikket de i det nye garnet til Drops, Nepal. Det er superdeilig og mykt! Holder på med en poncho til meg selv i samme garnet nå. Gleder meg til den blir ferdig :)
Edit: Klikk på bildet for å få oppskriften fra Garnstudio :)