onsdag 29. februar 2012

Pixielue til lille venninna

Nå er det faktisk lenge siden jeg har strikka noe. Er litt i dvalemodus kjenner jeg. Så da tenkte jeg at det var på tide å vise dere det siste prosjektet mitt: pixielue til lillesnuppa sin venninne. Lillesnuppa har lik lue i det lilla garnet som først skulle blitt hals, men jeg har ikke fått tatt bilde av henne med den på.

tirsdag 14. februar 2012

Cupcake for my valentine

Valentine-engasjementet her i huset går opp og ned for hvert år. I dag var vi enige om å ikke gjøre noe ut av det. Men mannen jobber sent, lillesnuppa er i seng og jeg fant noen cupcakes i fryseboksen. Smørkremen er improvisert med litt smør, fruktsukker (hadde ikke melis) og noen dråper vaniljeessens, også fant jeg noen sjokoladehjerter i godteskåla fra helga ;)

Happy valentine!

søndag 12. februar 2012

Hermetikkboks ble potteskjuler

Jeg fikk boka "vakker gjenbruk" til jul, og har blitt inspirert til å ville lage mange fine ting. Denne potteskjuleren laget jeg som vertinnegave (de fikk blomsten oppi også ;) ) da vi skulle på middagsbesøk i går. Fiskebolleboksen er vasket i oppvaskmaskinen, malt to strøk med hvitt og deretter decopage med en av serviettene fra samlinga mi. Ikke bare småjenter som kan samle på servietter nemlig ;)

torsdag 2. februar 2012

Fra hals til Pixielue

I fjor til jul (hvis jeg husker rett) fikk jeg en super pakke i posten fra Papirkurven. Den inneholdt blant annet et nydelig lilla ullgarn som jeg ikke har klart å bestemme meg for hva skal bli. Så trodde jeg forrige uke at jeg hadde funnet det ut: ribbestrikka hals til meg selv :D Men etter hvert som verket skrider fram syns jeg det er et altfor flott garn til å bli hals til meg. Så nå skal jeg rekke det opp og i stedet strikke Pixielue til lillesnuppa mi :)