torsdag 26. mai 2011

Voksejakke til Lilli

Jeg har kjøpt meg boken Strikk Til Nøstebarn, og fra den har jeg nå strikket voksejakke til lillesnuppa. Jeg strikka i Drops Karisma, og da gikk det litt tyngre mengde garn ja... Siden jeg strikket med restegarn ble det en jakke i to farger, hehe. Men jommen syns jeg den ble rett så kul jeg :D
Woops! Nå ser jeg at den har en flekk på seg gitt... Den syns ikke i.r.l., hm.... Jaja, sånn blir det når plaggene brukes :)

søndag 22. mai 2011

Superdeilige votter av julegaven fra Hanne

Disse vottene ble ferdig for en måneds tid siden altså, hehe. Men som jeg skrev tidligere så er det litt dårlig med blogg-tid for tiden... Så her kommer bilde av ferdige votter som jeg gleder meg til å ta i bruk neste vinter. De ble nemlig ferdig akkurat litt for sent til å at jeg kunne nyte godt av de i sprengkulda vi har hatt i år.
Det skal sies at jeg her faktisk har gjort noe jeg ikke har gjort før også, nemlig å strikke tommel! Har hatt litt fobi mot å strikke votter av nettopp den grunn... Men det gikk jo bra :D Så nå blir det nok flere votter etterhvert :)

fredag 20. mai 2011

Lenge siden, men strikker likevel ;) OG har fått award! :D

Ja nå har jeg forsømt bloggen min igjen... Det skjer visst veldig lett når man har et lite nurk som krever sitt. Men viktigere enn blogging er at jeg har tatt meg tid til å strikke :) Jeg holder fortsatt på med sjalet i kaunigarnet, men jeg har strikka litt andre småting samtidig. Her kommer bilde av snuppa mi med sin nye vest. Den er lik den som jeg har laget tidligere, men med motsatte farger. Og selvsagt et par størrelser større ;)

Attpåtil har jeg i denne "døperioden" mottatt en "inspirerende blogg"-award! :D Tusen takk til min kjære kusine Irene som gav meg denne:
Jeg skal da gi denne videre til 5 blogger som inspirerer meg. Det må jeg komme tilbake til (er det lov??) Ønsker dere en riktig god helg! Og lover å komme tilbake med mer om slett ikke lenge ;)