tirsdag 27. juli 2010

Poncho ferdig! :)

Ja her ser dere det ferdige resultatet av en kort poncho som har tatt fryktelig lang tid å strikke! Utrolig... Men den er veldig deilig og varm da :) Blir nok god å ha til høsten eller på sene sensommerkvelder. Nå har jeg ikke hverken vasket eller dampet den ennå, men jeg tror ikke den har vondt av å bli vasket lett på 30 grader for å få tova seg bittelitt. Ble litt løs kanskje... Knappene jeg har brukt er de jeg kjøpte på Hadeland Glassverk før jul i fjor og som jeg hadde tenkt til å bruke sammen med det lilla Sulka-garnet. Slik skulle det altså ikke bli, for Sulka-garnet ligger fortsatt i garnkurven min, hehe. Men syns de passet fint her jeg! Skal nok snart finne ett formål for Sulka-garnet også se... ;)

fredag 16. juli 2010

Konkurranse!

Konkurransen her hos lilleL og knøttaK. Stikk innom du også, så kan du vinne en nyyyydelig kjole i str. 1-10 år :)

torsdag 15. juli 2010

Ponchoen snirkler seg framover

Jadda! :D Nå er jeg ferdig med selve poncho-delen, og har såvidt startet på den høye halsen. Her finner du oppskriften og bilde av den :) Jeg har laget den i Nepal da, og i lilla farge. Legger ut bilde når jeg er ferdig. Kanskje over helga? Den er jommen drøy å strikke! Syns det tar uhorvelig lang tid... Men nå har jeg begynt å lure på hva jeg skal strikke når denne er ferdig... Blir vel noe smått til Knøttet vel ;)

onsdag 7. juli 2010

Treiga er ferdig med enda en bleiebukse :)


Jepp, nå har jeg gjort ferdig enda en dagbukse (lik den jeg viste i forrige innlegg) pluss en nattbukse (som vist her). Begge er laget etter Nøstebarnoppskrift, og det blir kanskje et par til etter hvert.

Men nå har jeg fått litt av strikkeinspirasjonen tilbake igjen! :D (Noen har kanskje oppdaget at den har vært litt fraværende i det siste?...) Min kjære kusine JC har nemlig laget seg hobbyblogg, og da jeg så de flotte arbeidene hennes fikk jeg litt gnist igjen ;) Besøk henne gjerne på www.jchobby.blogspot.com.
Nå er jeg da altså i gang med den lilla ponchoen til meg selv i Nepal. Oppskrift og garn fra Drops og Garnstudio ja (som vanlig, hehe). Det er ikke mye igjen på den, og det er forholdsvis store pinner, så den burde la seg ferdigstille innen rimelig tid nå som jeg har kommet litt på gli igjen ;) Følg med!