torsdag 31. desember 2009

Personlig kalender for 2010

Akkurat i tide kom min personlige kalenderbok i posten i dag :DDen er bestilt på http://www.personligalmanacka.se/ og er fylt med akkurat det jeg selv ønsker å ha med i en kalender. Her skal jeg ha oversikt over alt hverdagen bringer med seg ;))

Ønsker deg med det samme et riktig godt nytt år! Håper du titter innom meg i 2010 også :)

lørdag 26. desember 2009

Presentasjon av julegavene ;)

Ja da var det på tide å presentere julegavene som jeg har strikket i år da :)
Denne jakken fikk min niese Dagny (snart 5 1/2 mnd) Den er strikket i Drops Karisma og med utgangspunkt i en gammel Dropsoppskrift. Men jeg har midifisert mønsteret litt underveis da...
Søstra mi og svigerinnene mine fikk hver sin veske lik denne (glemte å ta bilde før jeg pakket de inn og gav de bort, hehe)Ei fikk den i sort, og to fikk den i brunmelert.
Klikk på bildet for å finne oppskriften på www.garnstudio.no

onsdag 23. desember 2009

God jul!

Nå er det jul, og det blir nok ikke så mange oppdateringer nå før neste år. Derfor ønske jeg dere en

riktig god jul, og et godt nytt år!
Tusen takk for året som har gått,
og for at akkurat du har fulgt meg :)

søndag 20. desember 2009

Bilde av lua til Marie :)


Her kommer bilde av lua jeg strikket som julegave til min kjære venninne Marie. Klikk på bildet så får du DROPS-oppskriften fra www.garnstudio.com.


lørdag 19. desember 2009

Ferdig med to julegaver!

Jepp, nå har jeg gjort ferdig de to siste julegavene. Den ene kan jeg ikke legge ut noe om før etter jul, fordi det kanskje er noen som stikker innom denne bloggen i ny og ne... ;)) Den andre er ei lue til maken til den hvite jeg strikket til bestemor. Men denne strikket jeg i sort Karisma, og jeg må innrømme at jeg syns hun er heldig venninna mi som får den lua til jul, hehe. Tror kanskje jeg skal strikke en slik til meg etter hvert også? Syns den ble veldig stilig i sort. Bilde av den kommer så snart vi har fått internett opp og gå igjen. Håpløst å bo midt i skogen og ha tråløst bredbånd!! *argh* Nå er jeg hos mamma og pappa, men bildene ligger jo selvsagt på pcen hjemme... Du får scrolle deg nedover til eldre innlegg og se den hvite utgaven så lenge ;)

lørdag 12. desember 2009

Oppskrift på karameller...

Jeg er med på julekalendervenninne hos NSF, og en av gavene jeg sendte avgårde var oppskrift på noen karameller som så såååå gode ut! Jeg skrev opp oppskriften til henne slik at jeg hadde originalen selv, for jeg skulle også lage disse. Men nå kan jeg ikke fatt hvor jeg fant oppskriften! Håper at jeg kan få den igjen av hun jeg gav den til, hehe. Men vi får se om hun forstår hvem hun har fått den av først da, hehe. Dette er jo et stort hint, dersom hun følger med i bloggene ;p

Gave i posten :)))

Tusen takk Linn, for gaven jeg fikk i posten i går :)I april ble jeg med på "Pay it forward" på bloggen til Linn, og i går kom pakken min :) Det var 100 gram Sandnes mini palett superwash med oppskrift på sokk inni magebåndet, så nå blir det snart flere sokker på meg tenker jeg :) Og jeg som elsker blå- og grønntoner!

Det jeg syns er litt trist nå er at jeg ikke har fått noe å "betale det framover" til. Jeg har laget to innlegg her i bloggen om Pay it Forward, men ingen har meldt sin interesse :( Men det er ikke for sent! Det er bare å gi et lite pip om at du har lyst til å være med på dette, så sender jeg deg en liten gave innen 365 dager.

Jeg repeterer reglene nå:
1. Du skal ha egen blogg, så du også kan spre budskapet.
2. Du skal ha lysten til å glede andre.
3. Du skal sende dine egne 3 gaver avsted innen de neste 365 dagene.

De første 3 som skriver til meg på dette innlegget, blir dem som innen ett år får tilsendt en gave fra meg. Kom igjen'a! :))tirsdag 8. desember 2009

Julegave til pappa

Her er sokkene som jeg har strikket til pappa'n min. Tipper han blir fornøyd når han pakker opp på julaften, for hjemmestrikkede raggsokker er det beste han vet ;)

fredag 4. desember 2009

Broderisett til salgs!


Jeg har nå fått meldt meg ut av Club Margaretha, men rakk å få dette broderiet før jeg fikk somla meg til å melde meg ut... Derfor selger jeg det nå til deg som kunne tenke deg å brodere dette fine sommerbildet :) Beslagene følger ikke med da. Jeg gav 189,- for det, og blir glad om jeg får det igjen for det. Det er nok verd mer, for det var et tilbud fra klubben. Men gi lyd om du vil ha det for mindre også.

tirsdag 1. desember 2009

Bursdagskort

I familien vår har vi noen bursdager før jul også. Jeg tar meg ikke tid til å lage jukekort (25 stk!), men bursdagskort er gøy å lage :)

Dette kortet er i str. A5 og er enkelt, altså ikke til å åpne.


Her har jeg brettet en A5 til et dobbelt A6kort.Ta en titt i julebloggen min og se hva jeg fikk i julegavekalenderen fra min strikkevenninne i dag!