mandag 12. oktober 2009

Strikker jo bare feil...

Ja, det er den følelsen jeg sitter med nå... På den ene julegaven jeg holder på med har jeg strikket feil tre ganger, og nå gidder jeg ikke å rekke opp mer! Det får heller bli en Strikketussavariant, for feilen ligger i mønsteret og ikke i fasongen. Så måtte jeg rekke opp hele lua til bestemor i går (cirka 8 cm) fordi jeg mente at jeg hadde lest at jeg skulle øke på hver 4. cm, også var det hver 4. runde... Argh! Jeg kan ikke fatte at det går an?? Jeg leser jo oppskriften både en og to og ti ganger! *sukk* Så det verste jeg vet for øyeblikket er å rekke opp prosjekter.... Tager forresten dette innlegget med "Strikketussa gjør ting hun ikke kan". For jeg kan tydeligvis ikke lese oppskrifter....

søndag 11. oktober 2009

Strikkecafé og lue til bestemor

På onsdag var jeg innom den lille koselige garnbutikken "min" og kjøpte garn... Jeg skulle jo ikke kjøpe mer garn da, egentlig, for jeg har jo så masse. Men bestemor har bestilt lue av meg, og garnet jeg har passa ikke til den lua som jeg ville strikke til henne... Hehe. Så nå strikker jeg denne i hvit.

På døra til butikken hang det en håndskrevet plakat om at det skulle være strikkecafé i kjelleren til Chinaresturanten på torsdag! Det syns jeg hørtes veldig koselig ut, så jeg tok med meg luegarnet og troppet opp. Det var kjempekoselig! Det var cirka 10 damer der i alle aldre, og vi skravla og gav og fikk mange gode tips og idéer. Neste gang er torsdag 22. oktober klokka 1800, og da skal det være i butikken (Sarpsborg Garn og Broderi). Her er det bare å møte opp for gamle og unge, nybegynnere eller viderekomne :) Og det er selvsagt mulig å handle der og da også :) På torsdag tar jeg med meg Monicaen min også (bestefars enke) :) Det blir kjempekoselig!